Skip to content

Mer om STING

STING – för snabbare expansion

Affärsinkubatorn STING hjälper dig att snabbare lyckas bygga internationella tillväxtföretag. Med stöd inom affärsutveckling, finansiering och nätverk vill vi skapa rätt förutsättningar för nystartade bolag att erövra världen.

Affärsutveckling

Vårt affärsutvecklingsstöd har vid flera tillfällen blivit internationellt prisad. Våra handplockade affärscoacher har gedigen erfarenhet av att bygga upp och leda internationella teknikbolag och är specialiserade inom olika teknikområden. Din personliga affärscoach hjälper dig minst en halv dag per vecka. Våra affärscoacher är också ett sammansvetsat team för att kontinuerligt utveckla STINGs unika verktygslåda och erbjuder dig därför allt från specialistkurser inom säljträning till avancerad rekryteringshjälp av nyckelmedarbetare. Vår affärsinkubator består av de två delarna Business Lab och Business Accelerator – och är kärnan i STINGs verksamhet.

Kapital

Vi stödjer dig i ditt arbete att utveckla en finansieringsplan och hitta optimal finansiering. Vi tycker det är viktigt att i början söka finansiering som inte späder ut grundarnas innehav, t ex genom kundfinansiering och ”mjuka” pengar. Men eftersom det är kostsamt att bygga teknikbolag har vi även skapat affärsängelnätverket STING Business Angels och riskkapitalfonden STING Capital, som enbart investerar i STING bolag.  Självklart öppnar vi också upp vårt kontaktnät till både svenska och internationella investerare.

Nätverk

Givetvis får du del av STINGs och våra affärscoachers breda nationella och internationella nätverk. Vi har även skapat ett eget rekryteringsnätverk – STING Search for Talents – där vi smidigt och kostnadseffektivt hjälper dig att rekrytera nyckelmedarbetare. Våra partnersamarbeten inom näringsliv, akademi och forskning ger dig bland annat tillgång till teknisk och kommersiell verifiering av ditt affärskoncept. Dessutom brukar andra STING-bolag vara en ovärderlig inspirations- och kunskapskälla!

Annonser
One Comment leave one →
  1. 30 oktober 2012 17:21

    FORTSATT ALL LYCKA TILL ❗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: